amit láttam - Pandorum

2010.07.03. 23:19

Az amit láttam rovat címéhez hűen olyan sci-fi filmeket mutat be melyeket megnéztem és érdemesnek tartom, hogy megosszam a Kedves Olvasókkal is. Első ízben a Pandorum című filmre hívnám fel minden sci-fi rajongó figyelmét. A sztory röviden a következő:

Az elhagyatott Elysium űrhajó fedélzetén két asztronauta Payton (Dennis Quaid) és Bower (Ben Foster) hibernálásból ébredve memóriazavarral küzd: nem emlékeznek semmire, nem tudják, hogy kik ők, honnan jöttek, mi a feladatuk. Nem tudnak semmiről, ugyanúgy ahogy a nézőnek sincs fogalma a történtekről, azonban a nyomasztó légkör, és a hajó gyomrából érkező hangok baljós előjelek.
Bower űrhajós elindul, hogy felfedezze a misztikus űrhajót, közben rádiófrekvencián tartja a kapcsolatot társával, Payton-nal. Bower hamar rájön, hogy nincs minden rendben, valami az életükre tör. A hajón találkozik két másik asztronautával is, így már négyen próbálják túlélni az Elysiumon elszabadult teremtményeket. Lassan kiderítik a hajó döbbenetes, halálos titkait, és az utasok rájönnek, hogy túlélésük sokkal fontosabb, mint azt valaha is gondolták volna.

A bejegyzés trackback címe:

https://sci-film.blog.hu/api/trackback/id/tr522127969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása