Mindenkinek csak ajánlani tudom a következő könyvet, kb. 5 éve olvastam először, de azóta is kellemes érzés fog el ha rá gondolok. A magyarázat csak ennyi: hangulat. Olyan világba visz el, mely megérint, képes érzelmeket kiváltani az olvasóból. A könyvet Brandon Hackett írta, aki egyébként az Én a halhatatlant is írta többek között. A történet a következő:

A meuhrik, a gőgös gyarmatosítók négy bolygót uralnak, a gyarmatok népét rabigába hajtják, a bolygók erőforrásait kihasználják, s ha azok lázadnak, akkor az űrben felállított gigászi transzferkapukon hatalmas sereget tudnak a helyszínre küldeni. A transzferkapus elmélet a csillagkapura hajaz, de véleményem szerint ez a sztori jóval hangulatosabb annál. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a finom erotika és a sci-fi párosítást.

A bejegyzés trackback címe:

https://sci-film.blog.hu/api/trackback/id/tr912132888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása